Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş hediye görmek

Rüyada gümüş hediye görmek

Rüyada gümüş hediye görmek çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, başarılı olacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, saygınlığının artacağına tabir olunur.

Rüyada gümüş hediye gördüyseniz:

  • Belli belirsiz misilleme tavrı gibi anlaşılabilecek davranışlardan uzak durun.

Rüyada gümüş tepsi hediye almak hayır vereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, dertlerine derman arayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş tepsi hediye etmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada gümüş bilezik hediye almak borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada gümüş kolye hediye almak kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine işarettir.

Rüyada gümüş bileklik hediye almak sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gümüş hediye almak bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına delalettir.

Rüyada gümüş hediye görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gümüş yüzük hediye almak çalıştığı yerde amir olacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments