Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş renkli elbise görmek

Rüyada gümüş renkli elbise görmek

Rüyada gümüş renkli elbise görmek rahat bir hayatı olacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına alamet eder.

Rüyada gümüş renkli elbise gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin talepleri yapmanız gereken şeyleri yapmanızı engelleyebilir.

Rüyada gümüş renkli elbise giymek hanesindeki rızkın eksileceğine, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına inanılır.

Rüyada gümüş renkli elbise görmek ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada gümüş renk elbise giymek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, her şeyin yenileceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine delalet eder.

Rüyada gümüş renk araba görmek çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş renkli silah görmek sebep olacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş renkte yılan görmek onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına işarettir.

Rüyada gümüş renk ayakkabı görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine delalettir.

Rüyada gümüş renkli balık görmek ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments