Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş düğme görmek

Rüyada gümüş düğme görmek

Rüyada gümüş düğme görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, yüzünün de güleceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine inanılır.

Rüyada gümüş düğme gördüyseniz:

  • En azından flört seviyesinde bir yasak ilişkiniz olabilir.

Rüyada gümüş düğme görmek hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının düğmesini iliklemek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, çirkin amellere rivayet eder.

Rüyada düğme görmek problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada cekete düğme dikmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına işarettir.

Rüyada gömlek düğmesi açmak zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada metal düğme görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bebek düğmesi görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, işinden ve hayatından geri kalacağına tabir olunur.

Rüyada düğme diktiğini görmek bir sebeple zorluklara düşüleceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments