Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş çakmak görmek

Rüyada gümüş çakmak görmek

Rüyada gümüş çakmak görmek çevredeki insanlardan da destek alınacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada gümüş çakmak gördüyseniz:

  • Belli riskleri ortadan kaldırdıysanız, ilerleyebilirsiniz.

Rüyada gümüş çakmak görmek kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına işaret eder.

Rüyada gümüş çakmak çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada beyaz çakmak görmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil çakmak görmek gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarlaya kazık çakmak hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, maddi olarak zayıflayacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yumurta çakmak kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine işaret eder.

Rüyada hediye çakmak almak yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çakmakla mum yakmak yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments