Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül budamak

Rüyada gül budamak

Rüyada gül budamak işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gül budamak gördüyseniz:

  • Sanatla ilgili olaylar ilginizi çekebilir.

Rüyada gül ağacı budamak malının da hiç olacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada gül budamak bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ceviz ağacı budamak gelişeceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, yüzün güleceğine inanılır.

Rüyada fidan budamak rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ceviz budamak elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada asmayı budamak gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine inanılır.

Rüyada kayısı ağacı budamak gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine delalet eder.

Rüyada bahçe budamak hem de çok üzüleceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments