Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gülsuyu görmek

Rüyada gülsuyu görmek

Rüyada gülsuyu görmek yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine yorulur.

Rüyada gülsuyu gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmaların veya üzerinde mutabık kalınmış konuların üzerinden geçilmesi gerekebilir.

Rüyada siyah gül takmak zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına alamet eder.

Rüyada kurutulmuş kırmızı gül görmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kişiden kırmızı gül almak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada açılmış kırmızı gül görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına işaret eder.

Rüyada çiçek gül görmek günah işlemekten korunacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına delalet eder.

Rüyada sepet dolusu gül görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, yeni bir işe girileceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada sarı gül toplamak çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gülerek yürümek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, başarısının düşeceğine, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments