Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gülerek yürümek

Rüyada gülerek yürümek

Rüyada gülerek yürümek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, büyük paralara sahip olacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına inanılır.

Rüyada gülerek yürümek gördüyseniz:

  • Küçük dükkanları alışveriş merkezlerine tercih edin.

Rüyada gül bahçesinde yürümek üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gülerek yürümek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine rivayet eder.

Rüyada birine kırmızı gül vermek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toz pembe gül görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, ticarette öne geçeceğine işarettir.

Rüyada sarı ve pembe gül görmek iş hayatında çok büyük kar edileceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Rüyada eşine gül görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru gül görmek işinin gücünün yaver gideceğine, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, önemli kişi haline geleceğine işarettir.

Rüyada bebeği gülerken görmek çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments