Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek gül görmek

Rüyada çiçek gül görmek

Rüyada çiçek gül görmek getirisinden daha fazla olacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, terfi alacağına, iş değişikliğine gidileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine alamet eder.

Rüyada çiçek gül gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda kendi kararlarınızı bizzat kendiniz vermelisiniz.

Rüyada çiçek gül görmek emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine tabir olunur.

Rüyada çiçek ve gül görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada gül hatmi çiçeği görmek kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gül ve çiçek görmek üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada rengarenk gül toplamak arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına yorulur.

Rüyada gülmek ve gülerek uyanmak refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına yorulur.

Rüyada cami ve gül görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada gül destesi görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments