Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gülerken ağlamak

Rüyada gülerken ağlamak

Rüyada gülerken ağlamak alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gülerken ağlamak gördüyseniz:

  • Yardım etmekten çekinmemeniz özel bir şeye tanık olma fırsatı yakalamanızı sağlayabilir.

Rüyada önce gülüp sonra ağlamak sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gülerek ağlamak ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada gülerken ağlamak böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hem gülüp hem ağlamak kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine delalet eder.

Rüyada güler yüzlü görmek zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, mali krize gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gül fidanı diktiğini görmek yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün gülümsemesini görmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş insanı gülerken görmek zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments