Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül şerbeti görmek

Rüyada gül şerbeti görmek

Rüyada gül şerbeti görmek düzeninin sarsılacağına, galibiyet kazanacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada gül şerbeti gördüyseniz:

  • Finansal evraklarınız, anlaşmalar ya da üzerinde anlaşılamamış konular kapatılmayı bekliyor.

Rüyada gül şerbeti görmek kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada gül şerbeti içmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına yorulur.

Rüyada camide şerbet içmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine işaret eder.

Rüyada kızılcık şerbeti içmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şerbetli lokma görmek iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bol şerbetli baklava yemek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, muradının gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada şerbet yaptığını görmek huzurunun bozulacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına delalettir.

Rüyada tatlı şerbet görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments