Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül börek görmek

Rüyada gül börek görmek

Rüyada gül börek görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına delalettir.

Rüyada gül börek gördüyseniz:

  • Bir tanıdığınızın kişisel problemleriyle çok ilgilisiniz.

Rüyada gül börek görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada gül böreği yemek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına delalettir.

Rüyada gül böreği görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada börek ve tatlı görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mercimekli börek yemek hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanık börek görmek ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına rivayet eder.

Rüyada börek pasta görmek kısmetlerinin bollaşacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, sorumluluk alacağına işarettir.

Rüyada şekerli börek yemek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments