Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül biçmek

Rüyada gül biçmek

Rüyada gül biçmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, patron olunacağına, mevlit okutacağına, durulacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, onu borçtan kurtaracağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına rivayet eder.

Rüyada gül biçmek gördüyseniz:

  • Kendinizi ciddi bir krizin içinde bulabilirsiniz.

Rüyada gül biçmek çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına işaret eder.

Rüyada yeşil ekini biçmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, çok günah işleyeceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada orakla buğday biçmek işlerinin de hal yoluna gireceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına tabir olunur.

Rüyada yulaf biçmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalet eder.

Rüyada yeşillik biçmek sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, sıkıntıdan kurtulacağına işarettir.

Rüyada kuru ot biçmek ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada orakla ot biçmek gelir elde edeceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada yeşil arpa biçmek kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments