Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda gezinmek

Rüyada mezarda gezinmek

Rüyada mezarda gezinmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine rivayet eder.

Rüyada mezarda gezinmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir maddi değişiklik söz konusu olabilir.

Rüyada mezarda gezinmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine işarettir.

Rüyada gül bahçesinde gezinmek muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada sandalla gezinmek rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına yorulur.

Rüyada mezarlıkta görmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada evliya mezarında dua etmek lüksüne de lüks katacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eyüp sultanuın mezarını görmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta bulaşık yıkamak bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlık ve köpek görmek maceralara atılacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments