Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gübre satın almak

Rüyada gübre satın almak

Rüyada gübre satın almak hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, ailesinden hayır göreceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gübre satın almak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde değişiklikler olabilir.

Rüyada gübre satın almak sağlığının yerinde kalacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada gübreli toprak görmek dileklerin yerine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hayvan gübresi taşımak itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada toprak ve gübre görmek yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada keçi gübresi görmek işinde başarılı olacağına, mallarının artacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuk gübresi görmek başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, kimse ile tartışmayacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada koyun gübresi görmek çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına delalettir.

Rüyada inek gübresine basmak çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments