Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanın karda kaydığını görmek

Rüyada arabanın karda kaydığını görmek

Rüyada arabanın karda kaydığını görmek sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, sorunlarının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabanın karda kaydığını gördüyseniz:

  • Olayları şansa bırakmak doğru olmayabilir.

Rüyada arabanın karda kaydığını görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, imkanlarının genişleyeceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabanın kaydığını görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, hasretliğin biteceğine inanılır.

Rüyada beyaz karda kaymak borçların ve dertlerin biteceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, az da olsa feraha çıkılacağına işaret eder.

Rüyada karda kaydığını görmek sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, güzel ve doğru işler yapacağına yorulur.

Rüyada karda kızakla kaymak maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada kredi kartını kaybettiğini görmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine yorulur.

Rüyada karda aşağı kaymak yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada kardan kaymak kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments