Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada guatr ameliyatı olmak

Rüyada guatr ameliyatı olmak

Rüyada guatr ameliyatı olmak başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine rivayet eder.

Rüyada guatr ameliyatı olmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya keyifli planlar yapabilirsiniz.

Rüyada guatr ameliyatı olmak ün sahibi olacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada guatr görmek sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada guatr olduğunu görmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına alamet eder.

Rüyada ameliyata gittiğini görmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnundan ameliyat olmak rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, düşmanlarla beraber oturmaya, günlerini hastanede geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini ameliyat olmak kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, içinin huzurla dolacağına işarettir.

Rüyada hastanede ameliyat olmak uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, yeni ilişkiler kurulacağına tabir olunur.

Rüyada anneyi ameliyat olurken görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments