Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada guatr olduğunu görmek

Rüyada guatr olduğunu görmek

Rüyada guatr olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine yorulur.

Rüyada guatr olduğunu gördüyseniz:

  • Daha korumacı olabilir veya çocuklarla ilgilenebilirsiniz.

Rüyada guatr görmek iş ve zaman kaybına uğrayacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına işaret eder.

Rüyada guatr ameliyatı olmak dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine işaret eder.

Rüyada guatr olduğunu görmek malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments