Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gri rengi görmek

Rüyada gri rengi görmek

Rüyada gri rengi görmek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, asla harama bulaşmayacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine işarettir.

Rüyada gri rengi gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız değişebilir.

Rüyada gri rengi görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına işarettir.

Rüyada siyah ve gri kedi görmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada gri renk kazak görmek mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine alamet eder.

Rüyada gri renkli ayakkabı görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine işaret eder.

Rüyada gri yelek görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, beklenilen takdiri alacağına inanılır.

Rüyada gri renk hırka görmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, herkesin rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada gri koltuk görmek rahatın kaçacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına delalettir.

Rüyada gri renkte kedi görmek rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments