Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gri yelek görmek

Rüyada gri yelek görmek

Rüyada gri yelek görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gri yelek gördüyseniz:

  • Yalan söylemeye eğilimlisiniz.

Rüyada gri yelek görmek dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına işaret etmektedir.

Rüyada can yeleği giymek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına inanılır.

Rüyada beyaz örgü yelek görmek yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, can sıkıntısının geçeceğine, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına alamet eder.

Rüyada can yeleği görmek dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, daha fazla yakınlaşacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine yorulur.

Rüyada altın yelek görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada mavi yelek görmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, çocuklar gibi şen olacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına işaret eder.

Rüyada yelek sökmek kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine işarettir.

Rüyada lacivert yelek görmek önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, çok mutsuz olacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments