Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gri ip görmek

Rüyada gri ip görmek

Rüyada gri ip görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada gri ip gördüyseniz:

  • Sezgilerin yükselmesi, fanatik fikir veya ideolojiler, abartılı harcamalar ya da maddi anlamda gerilime neden olan başlıklar söz konusu olabilir.

Rüyada gri ip görmek bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına yorulur.

Rüyada gri renk ip görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada gri hırka giymek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına tabir olunur.

Rüyada gri etek görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gri renk araba görmek hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine alamet eder.

Rüyada gri renkte kedi görmek kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gri eldiven görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada gri bluz giymek evleneceğinize, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, tüm arzularının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments