Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gri giymek

Rüyada gri giymek

Rüyada gri giymek kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine alamet eder.

Rüyada gri giymek gördüyseniz:

  • Paranızı nasıl daha yararlı işler için harcayabileceğinize odaklanmalısınız.

Rüyada gri bluz giymek hastalıkların iyileşeceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gri gelinlik giydiğini görmek karanlık geçen günlere güneş doğacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına işarettir.

Rüyada gri kazak giymek kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada gri pantolon giydiğini görmek yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine rivayet eder.

Rüyada gri elbise giymek mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gri giymek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına alamet eder.

Rüyada gri renk pantolon giymek dolayısıyla geleceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bazı sıkıntılara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gri hırka giymek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments