Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gri elbise görmek

Rüyada gri elbise görmek

Rüyada gri elbise görmek kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, önemli atılımlar yapacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine tabir olunur.

Rüyada gri elbise gördüyseniz:

  • Evinizde bazı olumsuz sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada gri elbise giymek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına inanılır.

Rüyada gri elbise görmek hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına yorulur.

Rüyada gri renk elbise giymek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada gri renk takım elbise görmek zor günlerin biteceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gri renk pantolon görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına işarettir.

Rüyada gri pantolon giydiğini görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz ve gri fare görmek rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gri yelek görmek kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, en doğru şekilde öğreneceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments