Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gri bot görmek

Rüyada gri bot görmek

Rüyada gri bot görmek sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, daha çok dünya malı edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada gri bot gördüyseniz:

  • Biraz içine kapanık yapıda olabilirsiniz.

Rüyada gri bot görmek kapalı olan kısmetinin açılacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına işarettir.

Rüyada beyaz bot giymek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına alamet eder.

Rüyada kar botu görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine yorulur.

Rüyada kırmızı bot almak başarılarının tadına varacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına işarettir.

Rüyada uzun bot görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada deniz bot görmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, kötülüklerden uzak kalacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine tabir olunur.

Rüyada bot ayakkabı kaybetmek içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bayan botu görmek sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, sayılacağına ve sevileceğine, maddi zarara uğrayacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments