Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar botu görmek

Rüyada kar botu görmek

Rüyada kar botu görmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kar botu gördüyseniz:

  • Sizinle aynı düşünce ya da endişeleri paylaşan kişilerle ortak hareket etme fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada kar botu görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada çizme yada bot görmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz bot giydiğini görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni botlar görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bot denemek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına alamet eder.

Rüyada hediye bot almak ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına inanılır.

Rüyada bot ayakkabı kaybetmek onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine inanılır.

Rüyada kahverengi bot giymek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments