Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözün zarar görmek

Rüyada gözün zarar görmek

Rüyada gözün zarar görmek hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, uzun bir hayat yaşayacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözün zarar gördüyseniz:

  • Kafanızda ardı ardına yer almaya başlayan fikirleri durdurmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada gözün zarar görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada maddi zarar görmek dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına işarettir.

Rüyada birisine zarar vermek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, işinden çıkarılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına delalettir.

Rüyada zarar etmek her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına delalettir.

Rüyada maddi zarara uğramak rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada zararsız deli görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına delalettir.

Rüyada depremde zarar görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, yapılan ahlaksız davranışlara rivayet etmektedir.

Rüyada birine zarar vermek hayırlı gelişmeler yaşayacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments