Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtar unutmak

Rüyada anahtar unutmak

Rüyada anahtar unutmak el attığı her işten zararla çıkacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına alamet eder.

Rüyada anahtar unutmak gördüyseniz:

  • Bazı adımlar atmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada anahtarı unutmak eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anahtarı evde unutmak ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına delalettir.

Rüyada kapıda anahtar unutmak iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, huzursuzluk yaşanacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada anahtar unutmak büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına alamet eder.

Rüyada evin anahtarını unutmak rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına delalet eder.

Rüyada anahtarını unutmak tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada anahtarı kapının üstünde unutmak inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada anahtarı içerde unutmak sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments