Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabadan fırlamak

Rüyada arabadan fırlamak

Rüyada arabadan fırlamak kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, tüm dileklerin tutacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gözünün yaşını sileceğine rivayet eder.

Rüyada arabadan fırlamak gördüyseniz:

  • Size bazı konularda baskı yapılabilir.

Rüyada arabadan fırladığını görmek aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabadan fırlamak tatsız durumların yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına alamet eder.

Rüyada arabanın camından fırlamak maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, kalp kırıklığına neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzüne fırlamak stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine rivayet eder.

Rüyada arabası bozulmak anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına delalet eder.

Rüyada arabada geri gitmek kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkekle arabaya binmek yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine işarettir.

Rüyada arabayla birine çarpmak bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments