Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözleri çapaklı görmek

Rüyada gözleri çapaklı görmek

Rüyada gözleri çapaklı görmek alışveriş yapacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, rütbesinin yükseleceğine, arkadaşlarla aranın bozulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, o kapıyı kapatacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine işarettir.

Rüyada gözleri çapaklı gördüyseniz:

  • Konuşmaktan kaçınmayın.

Rüyada gözünün çapaklandığını görmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, çok önemli noktalara geleceğine, günahların da affolacağına işarettir.

Rüyada gözleri çapaklı görmek çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, onunla bir ömür mutlu olacağına, dinde tartışmaya delalettir.

Rüyada gözünden çapak temizlemek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, işlerine verimin hâkim olacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına işaret eder.

Rüyada gözleri çapaklanmak sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada göz çapak görmek maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlerde çapak görmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, kariyerinin yükseleceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada gözlerinin çapaklandığını görmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, düşmanlar ile mücadele edeceğine alamet eder.

Rüyada gözünde çapak görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, helal ekmek yiyeceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments