Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünde çapak görmek

Rüyada gözünde çapak görmek

Rüyada gözünde çapak görmek yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözünde çapak gördüyseniz:

  • Yükünüzü hafifletmeye çalışmalısınız, stresi arttıracak şeyleri bir kenara bırakın.

Rüyada gözleri çapaklanmak şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına inanılır.

Rüyada göz çapağı temizlemek başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada gözü çapaklı görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına delalettir.

Rüyada göz çapaklanması görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine işarettir.

Rüyada gözlerde çapak görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına alamet eder.

Rüyada gözünden çapak temizlemek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözlerin çapaklandığını görmek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözünden çapak çıkarmak işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, bahtının da çok parlak olacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments