Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz çapak görmek

Rüyada göz çapak görmek

Rüyada göz çapak görmek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, darlığa düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada göz çapak gördüyseniz:

  • Güvensizlikleriniz nedeniyle önemsediğiniz bir kişiyi zor durumda bırakabilirsiniz.

Rüyada gözünün çapaklandığını görmek kazancın günden güne daha da artacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine işaret eder.

Rüyada gözünde çapak görmek çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözünden çapak temizlemek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada gözünden çapak çıkarmak manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine tabir olunur.

Rüyada göz çapaklanması görmek şan şöhret kazanacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına yorulur.

Rüyada göz çapağı temizlemek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada gözlerde çapak görmek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine rivayet eder.

Rüyada göz çapak görmek sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, refah içinde yaşayacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments