Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağlı gözleme görmek

Rüyada yağlı gözleme görmek

Rüyada yağlı gözleme görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, endişelerinin yerini umudun alacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına işarettir.

Rüyada yağlı gözleme gördüyseniz:

  • Bazı kişileri belli konularda ikna etmek çok kolay olmayabilir.

Rüyada yağlı gözleme görmek güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine inanılır.

Rüyada yağlı gözleme yemek özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözleme pişirmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına delalet eder.

Rüyada bazlama gözleme görmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına yorulur.

Rüyada gözleme yediğini görmek şöhretli biri olunacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına yorulur.

Rüyada peynirli gözleme yemek büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada sıcak gözleme görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına alamet eder.

Rüyada birine gözleme vermek az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments