Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabada valiz görmek

Rüyada arabada valiz görmek

Rüyada arabada valiz görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, güzel bir hayat geçireceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, yardım edeceğine, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine tabir olunur.

Rüyada arabada valiz gördüyseniz:

  • Tuzaklara dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada arabada valiz görmek hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet eder.

Rüyada valizin çalındığını görmek deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, yeni yatırımlar yapacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine valiz vermek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada otobüste valiz unutmak sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, iç dünyasında rahata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada valiz karıştırmak çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada valizle para görmek aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının valizini görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına işarettir.

Rüyada ağır valiz taşımak hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments