Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz torbası görmek

Rüyada göz torbası görmek

Rüyada göz torbası görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine alamet eder.

Rüyada göz torbası gördüyseniz:

  • Belki ufak tefek fırsatlar da söz konusu olabilir.

Rüyada göz torbası görmek çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir torba ceviz görmek ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil torba görmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada bir torba ekmek görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, kalp kıracağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada torba dolusu balık görmek sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, hayırlı bir karar verileceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına delalet eder.

Rüyada torbada kömür görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bez torba görmek akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir torba altın görmek her türlü konforsa sahip olunacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments