Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz çıktığını görmek

Rüyada göz çıktığını görmek

Rüyada göz çıktığını görmek hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine rivayet eder.

Rüyada göz çıktığını gördüyseniz:

  • Politik olmanız ise, fayda sağlayan taraf olmanızı sağlar.

Rüyada gözünden kurt çıktığını görmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, bol kazanç getireceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına delalet eder.

Rüyada başkasının gözünün çıktığını görmek hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözün çıktığını görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, çok başarılı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada tek gözünün çıktığını görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına delalet eder.

Rüyada gözünde arpacık çıktığını görmek ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedinin gözünün çıktığını görmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada sağ gözünün çıktığını görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlerinin çıktığını görmek tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, zengin bir hayat sürüleceğine, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments