Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gördüğü rüyayı anlatmak

Rüyada gördüğü rüyayı anlatmak

Rüyada gördüğü rüyayı anlatmak elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, kazancın günden güne düşeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, okuyacağına ve bilgileneceğine yorulur.

Rüyada gördüğü rüyayı anlatmak gördüyseniz:

  • Yanlış bilgiler vermekle veya yanlış bilgilendirmekle suçlanabilirsiniz.

Rüyada hadis anlatmak kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada rüya anlatmak sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına delalettir.

Rüyada birine rüyanı anlatmak kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına inanılır.

Rüyada masal anlatmak sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada sohbet anlatmak artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, çok başarılı olacağına delalettir.

Rüyada gördüğü rüyayı anlatmak insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini anlatmak kişinin sıkıntılarından arınacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine bir şeyler anlatmak parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments