Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüya anlatmak

Rüyada rüya anlatmak

Rüyada rüya anlatmak onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, yaklaşan güzel günlere, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada rüya anlatmak gördüyseniz:

  • Hızlı kararlar almak bazı konularda size kaybettirebilir.

Rüyada rüyasını anlatmak yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada derdini anlatmak güzel bir ilişkiye başlanacağına, çok rahat bir nefes alacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına rüya anlatmak eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada namaz kılmayı anlatmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına delalettir.

Rüyada masal anlatmak bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine rivayet eder.

Rüyada cenneti anlatmak ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, zor zamanlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada din anlatmak ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada bir şey anlatmak uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments