Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünü gece görmek

Rüyada gökyüzünü gece görmek

Rüyada gökyüzünü gece görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, giden birinin geri döneceğine, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünü gece gördüyseniz:

  • Duraklar, karamsarlığa kapılır veya cayarsanız zararlı çıkabilirsiniz.

Rüyada gece gökyüzü görmek borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gece gökyüzünde yıldız görmek şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada gece gökyüzünü görmek berekete ve zenginliğe ulaşacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, makamını kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada gece yıldızlı gökyüzü görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünü gece görmek maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gece gökyüzüne bakmak hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, hayırlı işlere girişileceğine, bebek sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada gece gökyüzünde ışık görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine işarettir.

Rüyada gece vakti deniz görmek rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments