Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde yaşamak

Rüyada gökyüzünde yaşamak

Rüyada gökyüzünde yaşamak kavgaların biteceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde yaşamak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizin dikkat çekebilmesi veya takdir edilmesi için yapmanız gereken işlere odaklanmalısınız.

Rüyada gökyüzünde yaşadığını görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde yaşamak yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine işarettir.

Rüyada gördüğün bir şeyi gerçekte yaşamak rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine, çok mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada atatürkün yaşadığını görmek düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş insanın yaşadığını görmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, günahların da affolacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nikahsız yaşamak rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka gezegende yaşamak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına yorulur.

Rüyada önceden yaşadığın evi görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments