Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde buz görmek

Rüyada gökyüzünde buz görmek

Rüyada gökyüzünde buz görmek çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, resmi bir göreve getirileceğine, uzun soluklu bir işe girileceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde buz gördüyseniz:

  • Samimiyetten uzak jestler söz konusu olabilir.

Rüyada gökyüzünde buz görmek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine işarettir.

Rüyada buz gibi denize girmek geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, moralin bozulacağına, getirisi çok olan işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada buzdolap görmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine işaret eder.

Rüyada her yeri buz görmek işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada buzlu yolda koşmak yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine işaret eder.

Rüyada buzdolabında buz görmek yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buz mavisi gömlek görmek hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yerlerde buz görmek keyifli sohbetler edeceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments