Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünden süt sağdığını görmek

Rüyada göğsünden süt sağdığını görmek

Rüyada göğsünden süt sağdığını görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, doğru bir karar verileceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göğsünden süt sağdığını gördüyseniz:

  • Bilinçaltınızda sevgiliniz veya eşinize karşı bazı kızgınlık birikimleri olabilir.

Rüyada kendi göğsünden süt sağdığını görmek eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, kendi işini kuracağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada göğsünden süt sağdığını görmek hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine delalet eder.

Rüyada kendi göğsünden süt sağmak zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada göğsünden süt sağmak gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada göğsünü sağmak elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, karlı işler yapacağına yorulur.

Rüyada koyundan süt sağmak sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bebeğe süt sağmak ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kadından süt sağmak uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments