Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memelerin süt dolduğunu görmek

Rüyada memelerin süt dolduğunu görmek

Rüyada memelerin süt dolduğunu görmek yüksek moral sahibi olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine alamet eder.

Rüyada memelerin süt dolduğunu gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular hala sizin kendinizi işinize vermenizi kısmen engelliyor olabilir.

Rüyada memelerin süt dolduğunu görmek kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada göğsünün sütle dolduğunu görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine yorulur.

Rüyada bardağa süt doldurmak rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada süt doldurmak deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine delalettir.

Rüyada göğsü süt dolmak aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına inanılır.

Rüyada şişeye süt doldurmak eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada memesinden süt fışkırmak rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, vefa göstereceğine, aklına giren şeytana uyacağına işaret eder.

Rüyada kendi memesinden süt sağmak sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, harama göz dikmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments