Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünü sağmak

Rüyada göğsünü sağmak

Rüyada göğsünü sağmak işlerini boşvereceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına delalettir.

Rüyada göğsünü sağmak gördüyseniz:

  • Bir seyahat, ziyaret ya da arkadaş toplantıları söz konusu olabilir.

Rüyada kendi göğsünden süt sağdığını görmek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kendi göğsünden süt sağmak yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada göğsünden süt sağmak muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına yorulur.

Rüyada göğsünden süt sağdığını görmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada göğsünü sağmak sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, dertlerine derman arayacağına işaret eder.

Rüyada bebek için süt sağmak yüksek bir makama geleceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada inek memesinden süt sağmak çalışmaların bol kazanç getireceğine, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, işindeki bereketin de çoğalacağına işarettir.

Rüyada bardağa süt sağmak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, arabuluculuk yapılacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments