Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin göğe yükseldiğini görmek

Rüyada birinin göğe yükseldiğini görmek

Rüyada birinin göğe yükseldiğini görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına delalettir.

Rüyada birinin göğe yükseldiğini gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili olması ihtimali yüksek olan bir başarı kazanacak veya birşeyler elde edeceksiniz.

Rüyada göğe yükseldiğini görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, yaşadığı darlığın son bulacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin göğe yükseldiğini görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına alamet eder.

Rüyada göklere yükselmek çok daha büyük adımların atılacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, üzüntülerin biteceğine inanılır.

Rüyada ölüp göğe yükselmek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, fesat kimselerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yerden göğe yükselmek düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, mallarının da hayırlı olacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına alamet etmektedir.

Rüyada göğe doğru yükselmek çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına yorulur.

Rüyada ölüp göğe yükseldiğini görmek baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yukarıya yükselmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments