Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba temizlediğini görmek

Rüyada araba temizlediğini görmek

Rüyada araba temizlediğini görmek moral bulacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada araba temizlediğini gördüyseniz:

  • Kendi bildiğiniz yoldan ilerleme arzunuz ilişkilere zarar verebilir.

Rüyada araba temizlediğini görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına işaret eder.

Rüyada arabayı temizlemek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabadan kar temizlemek işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, evlat sahibi olacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada araba temizlemek helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz araba temizlemek ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada karın mumbar temizlemek ticarette öne geçeceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına yorulur.

Rüyada tozları temizlemek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, ekmeğinin artacağına, huzurunun bozulacağına delalettir.

Rüyada diş temizlemek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Cinar

İş arkadasimin sigara kullanmadığı halde sigara bulundurması ve icdigini gördüm ve bu kişi normalde sigara kullanmayan biri. Ve eşimin işyeri nin yakınlarında kendi arabamızı temizlerken gördüm