Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayı temizlemek

Rüyada arabayı temizlemek

Rüyada arabayı temizlemek eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, kendini her konuda geliştireceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabayı temizlemek gördüyseniz:

  • Size yük olan ya da sizi engellemeye çalışan kişilere izin vermeyin.

Rüyada araba temizlediğini görmek iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, yaşananları unutturacağına delalettir.

Rüyada arabayı temizlemek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz araba temizlemek yeni kısmetlere nail olacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına inanılır.

Rüyada arabadan kar temizlemek tövbelerinin karşılık bulacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada araba temizlemek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada yüzü temizlemek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı biber temizlemek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, sorunlar altında ezileceğine yorulur.

Rüyada havuz temizlemek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments