Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fıtık görmek

Rüyada fıtık görmek

Rüyada fıtık görmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine delalet eder.

Rüyada fıtık gördüyseniz:

  • Sizden çok farklı, farklı kültürlerden gelen ya da bambaşka düşünen kişilerle bir araya gelmeniz şaşırmanıza neden olabilir.

Rüyada göbek fıtığı görmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada fıtık olduğunu görmek üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına delalet eder.

Rüyada fıtık görmek eşi ile arasının açılacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bel fıtığı ameliyatı olmak manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada fıtık ameliyatı olmak anne baba duası alınacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kasık fıtığı görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, işinde çok ilerleyeceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada göbek fıtığı olduğunu görmek kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine inanılır.

Rüyada bel fıtığı ameliyatı olduğunu görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments