Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada giyilmiş kıyafetler görmek

Rüyada giyilmiş kıyafetler görmek

Rüyada giyilmiş kıyafetler görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, ruhunun şifa bulacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada giyilmiş kıyafetler gördüyseniz:

  • Kayıtsız kalmanız veya tarafsız taklidi yapmanız daha hızlı ilerlemenizi sağlayabilir.

Rüyada kıyafet ayırmak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz kıyafet görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına alamet eder.

Rüyada kıyafet yığını görmek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada yeşil gece kıyafeti görmek işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına delalettir.

Rüyada ölünün kıyafetlerini görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyafetle duş almak yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyafet giydirmek hayatının adeta cennete döneceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada kirli kıyafet giymek zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, kafasının rahatlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments