Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyafet giydirmek

Rüyada kıyafet giydirmek

Rüyada kıyafet giydirmek yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, geçim kolaylığı yaşayacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine rivayet eder.

Rüyada kıyafet giydirmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size anlattıklarına güvenmeniz durumunda yanlış bilgilendirilebilirsiniz.

Rüyada aynı kıyafeti giymek büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş bir kişinin kıyafetini giymek kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, işlerine yeni işler katacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biriyle aynı kıyafeti giymek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine tabir olunur.

Rüyada pilot kıyafeti giymek evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine işarettir.

Rüyada zabıta kıyafeti giymek keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, malını ve parasını sağlama alacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının kıyafetini giymek imza ve söz yetkisi edineceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine işaret eder.

Rüyada güzel bir kıyafet giymek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine yorulur.

Rüyada kapalı kıyafet giymek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, her zaman haklının yanında olacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments