Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çalan telefonu açmamak

Rüyada çalan telefonu açmamak

Rüyada çalan telefonu açmamak sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, manevi olarak da yıpranacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çalan telefonu açmamak gördüyseniz:

  • Yarım kalmış işleri tamamlamakta, konuşmaktan çok uygulayarak ilerlemekte fayda var.

Rüyada çalan telefonu açmamak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, çıkış yolları bulacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına delalet eder.

Rüyada çalan kapıyı açmamak yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada çalan telefon görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada telefon açmamak heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada telefonu açmamak komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına işaret eder.

Rüyada saz çalan görmek rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, engellerden kurtulacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine yorulur.

Rüyada davul çalan adam görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada enstrüman çalan birini görmek nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments