Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gideceği yere ulaşamamak

Rüyada gideceği yere ulaşamamak

Rüyada gideceği yere ulaşamamak kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, sevgi ve hürmet göreceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gideceği yere ulaşamamak gördüyseniz:

  • Tutulmalar sağlığınızı ihmal etmemeniz gerektiğinin altını çiziyor.

Rüyada bir yere gidip kaybolmak daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölen kişiyle bir yere gitmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, parasının ve malının artacağına, gelirinin de artmayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinle bir yere gitmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına işarettir.

Rüyada bi yere gidememek teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada bir yere gitmeye çalışmak ama gidememek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına delalet eder.

Rüyada tarihi bir yere gitmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına alamet eder.

Rüyada kutsal yerlere gitmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kalabalık bir yere gitmek maddi açıdan zarara uğranacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments